tisdag 31 oktober 2023

Löpare med julmotiv och en avstressad moi

 Men vad är det som händer? Har jag blivit botad från julstressen och dess hysteri? 

Ja inte vet jag men nu råkade jag ta en sväng på Rusta och kunde inte låta bli att köpa dessa bordslöpare. En till mig eller oss och en till jobbet. Det sista säger ju också att jag är på bättringsvägen. 

Att jag ser en ljusning med min nya arbetsplats. För annars skulle jag ju inte ens tänka tanken på att julpynta där. Eller hur? 

 Om jag ska vara riktigt ärlig så känns det så mycket bättre och jag är säker på att November kommer bli en riktigt bra månad. Jag har vinterdäcken på. Jag har en trave med deckare som jag fått av en vän. Jag ska fylla år. Det ska firas Mårtens Afton och Fars dag.

Det finns minilussekatter i en påse och glögg på köksön. Detoxar gör vi i morgon tycker jag. Sen har vi bunkrat upp med många, många ljus. Vad kan gå fel? Inte så mycket.



Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Låter toppen att det vänt och att du ser en ljus sida av ditt nya jobb.
    Glögg ska göras här hemma snart. Vi har glöggkryddor från Sverige. Sedan ska jag kolla om Skandinaviska fått hem årgångsglöggen. För den vill jag prova.
    Kram Carin.
    Glömde skriva, löparna var fina som du köpt på Rusta. Jag missade Rusta denna gång jag var i Sverige tyvärr, för man kan hitta mycket fint och billigt där.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Lussekatterna från Pågen är mums. Dessa är dock ännu godare

    https://www.hemkop.se/produkt/Gifflar-Saffran-101218846_ST

    /Annika

    SvaraRadera
  3. Oj så fina löpare, Rusta kan dom :-)
    Så skönt att stresskänslan börjar lägga sig, det är inte kul att springa runt i ekorrhjulet utan utväg. Hoppas verkligen att det håller i sig, novent-lugnet menar jag.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  4. Äntligen november säger jag. Snart advent. Så söta jullöpare! Blir glad att höra att du mår bättre nu.
    En fin Allhelgonahelg önskar jag dig.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.