torsdag 12 oktober 2023

Lökrea

 Vi åkte iväg för att vi var bägge så rastlösa och jag behövde verkligen skingra tankarna. Vi började på Blomsterlandet.

 Där var det 30% på lökar. Fast när vi räknade så skulle det ändå bli ganska så dyrt. Sen gick vi in i butiken Normal. Oj så mycket prylar. Jag hittade nagellack för 10:- Det kallar jag billigt. 

Sen traskade vi runt på Jula bara för att det är lite kul. Där sålde de också lökar. Tag tre betala för två. Så vi slog till. 3 påsar för 60:- På Blomsterlandet skulle det ha kostat drygt 90:- Sen hittade jag en ljusslinga för 10:- och en ny sopkvast till farstubron. 




Den ska jag måla tänkte jag. På eftermiddagen idag så fick jag fart på kroppen. Jag for fram med sekatören, klippte ner syrenskott och rensade runt buskagen.

I den sista rundeln längst till höger så fanns inga lökar nergrävda. Men nu så ska det blomstra även där i vår. 

Fast det behövs några fler krokuslökar. Väldig många fler faktiskt. Passade på att gräva ner pärlhyacintlökar som jag sparat från i våras när en köper i kruka från butiken.

 Nu ska jag bara fylla på med lite ny jord längst till vänster. Krafterna tog slut. Men jag kan i alla fall se hur fint det kommer blomma där i vår.


Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Åhh vad härligt med en trädgårdsdag i vackert väder :-) Blir ju helt underbart med lite extra vårblomning.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  2. En härlig dag med lite utav varje som ni gjorde.
    Ha en fin och skön fredag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Hej, Jag heter Claudia Klein, jag är finansansvarig, jag ger lån och andra finansiella tjänster och jag representerar Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services är ett heltäckande och pålitligt låneföretag och vi erbjuder alla typer av finansiella tjänster som; Privatlån, företagslån, bolån och många fler. Om du är i stort behov av några lånetjänster kommer jag att råda dig att kontakta min firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder både långfristiga och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro till en ränta på 3 % årligen med en återbetalningstid på 1 till 30 år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

    Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

    SvaraRadera
  4. Kära lånesökande.

    Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag bildades människorättsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa fattiga och människor med livets ekonomiska svårigheter. Om du vill ansöka om ett lån, återkomma till oss med information nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

    Namn:
    Lånebelopp som behövs:
    Lånetid:
    Mobilnummer:

    Tack och Gud välsigne dig
    FÖRTROENDE
    WB

    SvaraRadera
  5. Behöver du ett lån akut?

    Hej

    Letar du efter ett lån akut? antingen:

    - För att återuppta dina ekonomiska aktiviteter?
    - Att renovera insidan av din lägenhet; Hus; byggnad ?
    - Uthyrning?
    – Bilköp?
    - Kredit för bröllopet?
    - Avveckling av en skuld?
    - För att förverkliga ett projekt?
    Eller av andra skäl osv.

    Jag heter Fru ANGELLA CATERINA och arbetar inom bankområdet och jag ger dig ett lån från 15.000 till 8.600.000 Kr med mycket enkla villkor till en ränta på 3%.
    Jag gör även investeringar och lån mellan privatpersoner av alla slag. Jag erbjuder kort-, medellång- och långfristiga lån.

    För mer information vänligen kontakta mig direkt på min e-postadress: angellacaterina@gmail.com

    Whatsapp-telefon: +33 7 58 56 88 63

    PS: Jag lånar bara ut till personer som är ärliga och sannolikt kommer att betala tillbaka mina pengar.

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.