Om man nu odlat paprika så får man ju lov att ta hand om skörden.
Jag hittade ett recept på paprikasallad. Inget svårt alls utan man bara strimlade paprika och gul lök. Hällde på kokande vatten och lät stå i tio minuter.
Sedan en lag på ättika, socker och vatten som fick koka ca. 20 minuter med grönsakerna. Häll upp i burkar och så har man en paprikasallad att servera till det mesta.
Jag tyckte det smakade gott. Gröpte ur en pumpa medans lagen kokade.
Citerar Lennart Hellsing
Lappricka pappricka puddingpastej,
när jag blir stor ska jag spela för dig:
Trumma på min trumma, gnida min fiol,
skjuta ner små plommon med korkpistol.
Kram Pia
Så bra och gott med som tillbehör eller i sallader eller grytor.
SvaraRaderaTack för tipset.
Kram Carin
Åhh paprikasallad är så himla gott. Härligt att spara lite av den egna odlingen på burkar.
SvaraRaderaHa de gott. Kram, Catarina