onsdag 17 maj 2023

Arg på sjukvården

 Nix Pix, det var inte Covid. Det vet jag eftersom jag testade mig, men något fel är det i alla fall. 

Silverpäron i trädgården

Kan det vara hockeyfeber kanske? Ha Ha! Nej skämt åsido det är det inte heller. Jag själv trodde att det lutade åt lunginflammation.  Proppar i mig allergitabletter, Paracetamol, hostdämpande, C-vitamin och nässpray. Dricker massor av vatten och sover typ hela tiden. Jag smörjer in mig med tigerbalsam för att jag tänker att det är bra för ömmande muskler och så doftar det friskt. Ja fast jag känner ingen doft men vet det sen gammalt. 

Snart blommande äppelblom

I går när jag kontaktade vårdcentralen så fanns det ingen läkare på plats. Hen jobbade hemifrån??? Svårt att lyssna på lungorna via videosamtal sa sköterskan. Kan bara hålla med till fullo. Nåja fick en tid idag i alla fall. Men var tvungen att ringa omigen för att få en tid. Suck! Virus säger doktorn som förövrigt är den mest osociala, inkompetenta, slarvigaste och märkligaste läkare jag träffat på länge. 

röd tulpan i regn

Kanske han har rätt men att sedan tycka att jag ska kunna jobba med feber och hosta vet jag inte. Sen tänker jag att om man bygger en ny fin och stor vårdcentral för massor av pengar för oss på landsbygden så tycker jag att det borde finnas tider och läkare på plats. Jag ska inte behöva bli hänvisad till närakuten i stan. Jag är aningens bitter här och sur. Ber om ursäkt för det. Men vi ska  värna om vår sjukvård som är unik.



Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Men usch vilken tråkig läkare du har! Inte skall du väl behöva jobb med feber inte.
    Vilken underbar bild på den röda tulpanen i regnet.
    Nu hoppas jag att du snart kryar på dig, det där låter jobbigt!
    Kram på dig!
    Gunilla

    SvaraRadera
  2. Den var unik, idag är det ett lotteri. Sorgligt många är nedlåtande som att man söker på skoj när man drar sig i det längsta. Urdåligt

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.