lördag 14 januari 2023

För ett år sedan

 Ja men hur fort går tiden? Svår fråga men mitt svar är Jättefort


För ett år sedan fick jag tapetproverna som jag beställt. Jag hade stora förhoppningar om att tapetsera om köket ju. Hur gick det med det? Åt pipsvängen. Tyvärr så går allt som har med renovering just åt det hållet. Det blir ingenting gjort. Nåja jag överlever nog men funderar en hel del på varför det aldrig händer. Jag har ju lust och jag har färg, spackel m.m. och råd att köpa tapeter men det är orken som saknas. Vad ska det annars vara. Jo det kan vara tiden också. Äsch ingen idé att hänga läpp (för det gör jag) ska försöka fokusera på det positiva, det som ser bra ut.

 Sitta och drömma lite för det är inte alls lika ansträngande som att sätta igång med renovering. Den här bilden från Boråstapeter är verkligen min stil. Svarvade bordsben, öglan stolar romantiskt och lantligt.

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Att drömma och visualisera är en del av planeringen. Sen är det mycket som spelar in för att komma igång, starta upp och genomföra projektet. Gillar verkligen stilen, romantiskt och lantligt. Snyggt! Själv drömmer jag om minimalistiskt, bohemiskt skandinaviskt med mycket gröna växter. Jag vill äga så lite prylar som möjligt, då jag känner att varenda pryl stjäl av min energi, och hålla inredningen så naturnära som möjligt med en nedtonad färgskala som lugnar sinnet.
  Jag ska göra som du i helgen, ta det lugnt och drömma om inredning. Ha en skön helg! Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Mmm det är ju det där - att komma igång. Jag har fått en avslappnad inställning till att prokrastenera, jag vill inte tillräckligt mycket tänker jag eftersom det är lättare/roligare att göra något annat :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Ibland så kan det vara väldigt lång startsträcka innan det händer något.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Trodde först att det var ditt kök. Oavsett vad så var det väldigt fint. Ja, det kan ta tid att göra slag i saken. Vi har så mycket skräp på vår baksida som bara väntar på att få komma iväg till skroten. Det var ju det där med tiden...

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.