fredag 8 juli 2022

Semester och kladdkaka med jordnötstosca

 Ja men då så var den här, den efterlängtade semestern. Den som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.



Ja vila heter det visst men ligga på rygg i fyra veckor kan man väl inte göra. Risk för liggsår då kanske. Vi startar med lite barnbarns häng. Ett besök på Rånäs Slott med lite av varje som får. Maken vill åka bort några dagar. Det vill jag med, men vart ska man åka? Husvagnen blev inte besiktad så den får stå kvar på gården. 

Sen har jag blivit så obekväm med bilresor som är längre än en timme. Blivit obekväm med bensinpriserna också. Kanske jag måste landa lite i att jag faktiskt är ledig först. Inte öppna jobbdatorn, inte tänka på vad jag borde ha gjort eller kanske har glömt. Bara det är ganska så svårt. Suck! 


Var på kalas förra helgen och blev bjuden på en massa gott bland annat en magiskt god kladdkaka. En med jordnöts Tosca på. Syns till höger uppe på bilden där med kniven. Ville bara tipsa er som älskar gofika. Receptet hittade jag på Fredriks Fika. Värt att testa om man frågar mig. 


Nu ska jag ta hand om de här dagarna på bästa sätt.

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Lite skönt ändå med semester som man inte riktigt vet vad man skall göra med. Tycker jag i alla fall. Flera veckor med tomma blad. Vila och ta dagen som den kommer. Så försöker jag göra i alla fall, sen får man se vad andan faller på.
    Hoppas i alla fall att du får en riktigt skön semester!! Och den där kakan, den såg gudomlig ut!!

    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  2. Hoppas semestern blir lika rolig som början. Ha det skönt!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Ha en fin och skön semester nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Ja det där med semester är inte lätt alla gånger...det ska vilas och faras runt! Mycket man ska hinna innan jobbet börjar igen. Rånäs ser fint ut och små utflykter är alltid kul! Och kladdkakan, wow!!! Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.