lördag 22 januari 2022

Ruskig röra

Det fanns en liten skvätt färg kvar i burken så jag monterade ned den luckan som var mest skavd och den översta lådfronten. 

Jag börjar så tänker jag. Nu blev det rörigare än någonsin i huset och i huvudet. Jag är så rastlös och trött på mig själv. Jag skulle ju rensa i röran inte röra till det ännu mera. Kära nån, prylar, verktyg, post, disk och annat överallt. 

Tandborsten är bra att ha i rengöringssyfte. Nåja, jag spacklar och slipar på. Färgen torkar väl innan kvällen och jag hinner nog göra fint innan det blir mörkt. 


Den här bloggen börjar mer och mer bli ett avskräckande exempel än en inspirerande och inredningsperfekt blogg. Men det bjuder jag på. 

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Tycker det låter lite som jag 😁🙄. Man börjar med en sak som man tänkt och sedan fladdrar tankarna iväg och man sätter igång med ett nytt projekt. Men det brukar bli bra i slutändan i alla fall, trots röran man åstadkommer undertiden.
  Ha en bra lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Ha ha känner igen det där! Din blogg är alldeles perfekt som den är...perfekta inredningsbloggar bara stressar mig!!! Näe mer virr och vims, det gillar jag :)
  Kram från din vän på ön

  SvaraRadera
 3. Det är bara härligt med realistiska skildringar ur verkliga livet :) Jag är lite trött på perfekta instagramposter med en hel blomsteraffär i varje bild.

  Fixa på - det blir bra! KRam, Carina

  SvaraRadera
 4. Älskar din äkta och trevliga blogg. En stor kram Pia

  SvaraRadera
 5. Det kunde vara jag som skrivit detta! Stor igenkänning... Härligt med ärliga bloggar. Ett tips: när det är som värst- bjud hem folk - då blir det fart, i alla fall på mig!

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.