lördag 29 januari 2022

Nattens drama

 Slutet på veckan blev intensiv med mycket övertid. Det gjorde väl inte så mycket för man vet ju att det ska bli helg och då kan man vila.

Efter en spännande handbollsmatch och varma mackor som middag så somnade jag sött. Men vaknade upp av ett alarmerande tillstånd hos maken. Det slutade med att ambulansen kom och hämtade in honom till sjukhuset. 

Det är inte lätt att somna om trots att man är dödstrött. Vad händer? Hur går det? Tusen tankar i skallen. Men allt gick bra tack och lov och jag fick åka och hämta hem gubben på förmiddagen. Han hade såklart covid och jag är så trött på detta nu, precis som alla andra. Tänk om allt bara kunde få vara som vanligt. 

Bjuda hem folk, umgås skratta och inte vara orolig för sjukdomar och hur nästa vecka kommer se ut på jobbet. Ta en god bit mat i goda vänners lag. Skratta och njuta av livet.

Tids nog så.

💓

Kram Pia


3 kommentarer:

  1. Oj vilken dramatisk helg för er! Skönt att allt gick bra! Ja ett under om vi inte alla är smittade snart...hopplöst detta.
    Kram och ha en skön kväll nu :)
    Titti

    SvaraRadera
  2. Visst är man less på COVID!! Det går inte långa stunder utan att covid nämns eller gör sig påmint på ett eller annat sätt och det begränsar ens liv. Man längtar verkligen efter en mer lugn och förutsägbar tillvaro!
    Skönt att det gick bra för din make! Kram Birgitta

    SvaraRadera
  3. Usch så otäckt men skönt att det gick bra.
    Denna Covid är man så himla trött på nu. Vi vill ha det som förr igen.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.