fredag 22 oktober 2021

Fredagsmiddag

 Jag har blivit lite förtjust i couscous. Det går fort att laga och så kan man krydda upp det med lite av varje.

 I kväll blev det en tabbouleh. Jag blandade upp det med tomater, hackad lök, persilja, olivolja, salt och peppar. Några stänk av ramslöksolja också i stället för vitlök och så på med limejuice. Serverade den tillsammans med en typ av järpe. Den var gjord av blandfärs som jag kryddat med spiskummin salt peppar och grillkrydda. Toppade med gräslök.

Till det en vanlig kebabsås och lite majonnäs. Ja, faktiskt jag åt kött idag. Hade tänkt använda veg formbar färs men hade ingen hemma.

Kram Pia


3 kommentarer:

  1. Mums så gott det lät och såg ut.
    Ha en fin helg.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Glömmer bort couscous! Tack för påminnelsen, den ska serveras till kycklingen idag.

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.