onsdag 23 juni 2021

Öland i Juni

 Som alla nästan vet så brukar vi åka till Öland vår eller höst. Inte i juni eller på högsommaren. 

Kanske det var bra detta att vi for hit nu för att förstå ett och annat. Kanske inte där jag vill bo året om ändå om jag tänker klart. Skönt att få insikt. Vi hade det bra så klart i 29 graders värme. Men man orkar ju inte så mycket då liksom. 

Våra planer blev helt spolierade och jaaa, jag erkänner man blev lite besviken. Ok men eftersom jag vill se det positiva så var det att jag fick träffa en underbar bloggvän. Ett fint och härligt möte i hettan med god macka, jordgubbar, kaffe och vatten. Japp det fanns bullar men det orkad jag inte äta. Att träffas efter år av digital konversation, ja det är något magiskt med det. Av hänsyn till min vän som jag vet vill vara lite anonym så tog jag inga mobilbilder. Respekt! Japp, fast guuud vad jag ville. Vi pratade och pratade och kikade runt i trädgården. Åhhh så fint.

Sen var det ju den där stranden som vi hittade. Ljuvligt ställe. Där satt vi ett bra tag. Men eftersom vi bägge glömt att ta med badkläder så var det i skuggan vi satt och pustade ut. Jätteskönt!

Flugorna på boendet terroriserade oss något makalöst. Ja vi är lite vana men... Usch så jobbigt att behöva sitta och slå hejvilt omkring sig hela tiden. 

Nej så om jag ska vara riktigt ärlig så känns det skönt att vara hemma igen. Det finns andra omständigheter också som gör att det känns bra att vara på hemmaplan. Många samtal på mobilerna till både mig och maken som satte griller i skallen. Mer om det senare när allt är klart och ordnat. 

Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Så kul att få träffa en bloggvän på er lilla semestertripp i alla fall.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Åhh vad synd att det inte blev helt som ni hade tänkt er, men kul att kunna träffa nätvänner IRL <3 Eftersom jag anar vem du träffat förstår jag att ni hade jättetrevligt :-)
  Tänker man bo på Öland, behöver man en tillflykt under juni-juli-augusti :o Numera är vi sällan där under turistsäsongen, man pallar helt enkelt inte och blir bara förbannad och irriterad på hur folk beter sig.
  Hoppas att allt löser sig för er.
  Ha en helt underbar midsommarhelg. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Borta bra men hemma bäst heter det ju! Tråkigt att det inte blev som väntat, men träffen med bloggvännen verkade ju mysig!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Hej,
  Vad kul att träffa en bloggvän! Man får ju en hel del sådana genom den digitala konversationen. Jag gillar att jämföra det med förr i tidens brevvänner som man kunde få genom en tidning på posten.

  Så trist att det inte riktigt blev som ni tänkt er med Öland i juni. Men varför fanns det så mycket flugor på boendet? Låg det nära någon bondgård? Insikter är dock bra. Ibland romantiserar man vissa platser, så gör jag också.

  Ha en riktigt fin dag!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.