onsdag 7 april 2021

Trädgårds besök med små inköp

 Min första jobbaronsdag på länge. Men eftersom jag ändå slutar tidigt så är det helt Ok. Jag hade tankar om att stapla lite ved när jag kom hem. 

Men sedan ändrade jag mig. Jag ville göra något som jag tycker om, som ger mig positiv energi. Jo staplad ved är inte fy skam, men ett besök på en handelsträdgård, det är snäppet värre.  Älskar att strosa runt i växthusen och utomhus där och insupa inspiration. Kan ni se hur Magnolian blommar där så småningom vid de rostiga fågelhusen. Det kan jag. 

Ser ut som att Flamingoblomman är en hit i år. Tyvärr så blev jag lite stressad, tänkte inte på att Stockholmsområdet hade påsklov. Lite för många besökare för att jag skulle känna mig lugn. 

Nåja jag hittade lite som jag behövde och den där årets pelargon fick faktiskt stanna kvar där. Dom har verkligen vett att ta betalt. Fast jag avvaktar, det kommer att komma tillfällen med bättre pris. Det är jag helt säker på.

Hem kom en påse frön, Vit Svartöga och sättpotatis Swift samt kapsylstrilar. Bästa grejen när man har småplantor tycker jag. 

Mina gamla har gjort sitt efter 10 år.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Handelsträdgård är absolut snäppet värre än att stapla ved. Tur vi har bergvärme numera, så jag kan åka till en handelsträdgård i helgen ;)Det kliar sååå i fingrarna att få plantera lite blommor i krukor på trappen :) Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Håller också med att gå i en handelsträdgård slår stapling av ved med hästlängder.
    Ha en fin torsdag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Det där rostiga Pippi-huset till fågelholk var bland det läckraste jag sett. Hade gärna fått flytta in i min trädgård pronto :-)Alltid lika kul att gå på handelsträdgårdar, kanske inte just när det är som mest med folk, men annars.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.