söndag 11 april 2021

Tankar om hängselbrallans vara eller icke vara

 Det blev ett snack om kläder på jobbet i veckan. Inte vilka kläder som helst utan...

Ett snack om hängselbyxa eller som jag säger, snickarbyxa. Jag hade det på 80-talet, ett par röda från JC. Wooow så cool man var. Ja det tyckte jag själv i alla fall.

 Sedan hade jag det när jag var gravid så klart i smalspårig manchester om jag minns rätt och ett par ljusblåa i bomull. 


Nåja nu verkar det vara på modet igen och jag kan tänka mig ett par igen faktiskt. När jag tänker till så har jag nog inspirerats lite av programmet Trädgårdstider.


Men just dom som jag ville ha var slutsålda. SÅ TYPISKT!  Jag har svårt att ändra mig när jag väl bestämt mig för en sak. Jag får väl helt enkelt leta vidare. Vi får väl se hur det hela artar sig till sist. Blir det snickarbralla eller inte? Ja det är frågan.

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Å jag som greppar vad som som skall ur snygggarderoben för att sen platsa i trädgården... Just nu har jag ett par vanliga blåkläder - fast de hade nog min dotter lagt undan som vintage... Annars har jag haft i vanlig denim för längesen :) Jag gillar trädgårdstider och tycker det är trist att programmet får så mycket skit i vissa trädgårdsgrupper på FB. Men sen förra hösten har det varit tyst.

  Kram från Carina

  SvaraRadera
 2. Jaa, de där snickarbyxorna :-) Kommer och går i modet, men se ofta väldigt lika ut. När jag tänker efter, tror jag aldrig jag ägt några, däremot som kjol. Hmmmm....
  Men de byxor som är poppis nu gillar jag, lite lösa och lediga (frågan är ju bara om de skulle vara det på mig), sen slipper man ju att de glider ner.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Jag hade en snickarkjol kommer jag ihåg.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hittar några som du vill ha! Jag har också haft snickarbyxor, antingen i slutet på 70-talet eller början på 80, minns inte, men det var ett par som var blå- och vitrandiga, från Dobber tror jag de var, och de var såå snygga! ;)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Gillar dom!!! Men jag har nog aldrig ägt några vad jag kommer ihåg...kanske man skulle satsa på ett par nu! Med träskor till! Ser både praktiskt och skönt ut...
  Jamen söndag igen! Ta hand om dig!
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.