torsdag 1 april 2021

Den är hemma igen

 Hej Hej! Glad Påsk och så glömde jag ju skriva i förra inlägget hur delikatess bollarna smakade. Jag tyckte dom var goda, helt Ok. Så nu vet ni det.  

Men i alla fall så står den här igen, den där gamla husvagnen. Det är ju faktiskt inte våran utan mina föräldrars, den har varit hos dem sedan i augusti. Jag är ju så förtjust i husvagnslivet. Det är något mysigt med det fast väldigt opraktiskt, ganska omodernt men ändå helt avkopplande.  

Nu har jag skurat och torkat. Piffat lite och tvättat sängkläderna plus handdukar. Som ni kanske märker så är det ingenting nytt utan vi kör på med det där gamla som duger så bra. Jag har fyllt på vatten och pappa fixade gasolen. Det är inte första gången som vi firar påskafton i husvagnen. Nix tror vi har varit två eller tre gånger på Öland och firat påsken i den gamla plåtburken. En gammal Rohab de lux från 1973. 

Jag hade väldigt gärna åkt dit i år också, men så blir det tyvärr inte. Nej för den där Coronan... så vi ska fira hemma. Fast vi ska sova i husvagnen eftersom familjen från Västerås kommer. Klart dom ska få huset för sig själva med sina småbarn. Ja så får vi sova ostört och dom kan rå sig själva. Det kan hända att jag dukar upp en liten vickning till maken och mig fram på kvällen. Vi får se.

  Hur som helst så är den redo för äventyr. Vi åker inte och trängs på campingar i dessa tider, men att dra ut i vildmarken kan vi ju. Kanske lyssna på ugglor, fiska havsöring, leta gölgrodor eller bara vara. Tack och lov för allemansrätten.

Idag blir det Påsklunch hos föräldrarna. Det ser jag fram emot.


Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Men vad mysigt att ha ett litet extra kryp-in, som man dessutom kan ta med sig :-)
  Ha en underbar påsk. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Så mysigt och bra att kunna använda husvagnen när ni får besök som stannar över natt.
  Ha en fin och bra skärtorsdag nu.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Åh va mysigt med husvagnsliv! Minns att det var roligt o lite trångt men ändå härligt!
  Önskar dig en Glad Påsk! 🐣

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.