tisdag 30 mars 2021

Kopp till ägg och annat

 Jamen visst ska man ju ha det. Det finns inga tvivel där tänker jag. 

Nu råkar jag veta att vissa aldrig använder äggkoppar. Men se det gör vi. Kan man ha för många är min fråga? Nej det tror jag inte faktiskt. Det kan vara ett försvar eftersom jag råkade svänga in på loppisen och där fanns dom. Bara 2:50/st Jag gick all in liksom.

 Maken såg väl inte lika imponerad ut som jag, men äsch han vänjer sig. Härliga färger och goa tuppar på vissa.  

Tänk om vi ska bli många, många till påsk när pandemin lugnat ner sig. Klart man ska ha äggkoppar så det räcker till alla då. Jajamensan. Man kan ju använda dem året om. Ja för vi äter väldigt ofta kokt ägg till frukost serverat i äggkopp. Så det så!


Man kan faktiskt använda äggkoppar till annat också. Tex. ha flingsalt eller annat smått och gott i när man dukar. Ja att ställa på varje tallrik tänker jag. Använda sin fantasi.


Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Klart man måste ha äggkoppar. Vi äter kokt ägg till frukost varannan morgon och de serveras i äggkopp. Så väldigt många behöver jag dock inte, har lämnat ett gäng till loppis. Även annat åker med, vill inte ha överfulla skåp men det har jag ändå, iallafall tycker barnen det.
    Kram Monika

    SvaraRadera
  2. Här har vi aldrig äggkopparna till våra ägg. Kanske får bli ändring på den fronten 🤔.
    Men det går bra att använda dem till annat med som du visar 👍.
    Ha en fin tisdag och de var fina dina äggkoppar som du fyndat.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Vi tillhör också den skaran som gärna äter ägg till frukost, då givetvis serverad i äggkopp med de minsta lilla moccaskedar man kan tänka sig. På påskbordet serverar vi däremot ägg i så många andra former att kokt ägg i äggkopp blir överflödigt.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.