torsdag 25 mars 2021

Hälften blir av

 Ja man tror verkligen att man ska hinna och orka så mycket på sin lediga dag. Planerna var att besöka ett bankkontor som såklart inte ligger i byn. 

Nej det fick bli en resa till Östhammar igen. Det är där vårt bankkontor ligger nämligen. Sen tänkte vi köpa fisk till middag men då fanns inte den sorten som vi ville ha. Det fick bli Bryggelåda eller Räklåda till middag istället. Gott nog.

 Jag handlade i alla fall några minipåskliljor och sättgrus till golvet i växthuset. Planen var att bära ut mina plantor dit när jag var klar med golvet. Jag blev naturligtvis inte klar med golvet, det kommer ta dagar innan det är klart. Halleluja! Jag är en tidsoptimist.

Att sopa grus är tungt och svettigt i ett växthus när solen gassar ska ni veta. Sedan kände jag mig manad att bära lite stubbar som ska klyvas. Envis och tjurig var jag, jag lovar och sen kändes kroppen mör som bara den. Jag läste ett sms som jag fått. Jag blev inte glad över det kan jag säga och min sista lilla energi liksom bara rann ut.

 Satte mig ner i en blåsig vinkel, njöt av alla krokusar som slagit ut. Jag får fortsätta sopa och vattna golvet i helgen. Det kommer bli klart.

💓 

Plantorna kommer att komma ut så jag känner absolut ingen stress. Kanske ska jag sänka ribban aningens lite. Ni vet, Rom byggdes ju inte på en dag. Ja men det är ju sen gammalt.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Du säger ju själv... sänk ribban. Så gör det! Du hinner. Njut av dina krokus i stället.

    Ha en fin fredag.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Tycker nog du ska sänka farten liten. Du kommer att få klart tids nog. Njut istället av det grönskande vackra.
    Ha en fin fredag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Du hinner...men vi är såååå lika där! Allt ska helst vara klart igår! Sura sms kan man vara utan...
    Vårkram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.