onsdag 24 mars 2021

Vårdebutmiddag i uterummet

 Nämen plötsligt händer det. 13 grader varmt när man checkar in/hem från jobbet vid 16.30. Grillen ska tändas och självklart dukar vi upp i uterummet. 

Ja trots att det inte är tipptopp städad där ute och så. Gissa vilka insekter som stör?  japp, flugorna har vaknat. Vi intar den grillade middagen med stekt potatis som jag räddade från att kastats på jobbet. Ja den var ju inte stekt utan kokt. Hoppas jag får behålla jobbet för hujeda mig om man är klimatvänlig. 

Inga krusiduller alls utan vi tar majs och ärtor direkt från konservburken. Jag är klädd i grått och mysbrallan på. Matchar det andra gråa runt om helt enkelt. 

Lite Bea till det och tisdagen är rätt så Ok faktiskt. Vi startar infravärmaren, tänder värmeljus och bara njuter.

Sen tar sonen fram kortleken och vi drar en omgång poker. Sååå himla kul. Vem vann? Nja helt ointressant faktiskt. Vi kan väl säga oavgjort. Ha Ha!

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Men visst är det mysigt när man kan vara ute igen, om så i ett glasat uterum :-)
  Våren är verkligen i antågande och det gäller att passa på.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Ja jättehärligt och vårigt igår

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt ni hade det i uterummet! Härligt med vår!
  Det var många som tände grillarna kände jag när jag krattade gräsmattan nästan tre timmar igår eftermiddag. Kratta är roligare än putsa fönster ;) Jag får väl inte heller ångest av det direkt, det var väl att överdriva men usch vad tråkigt det är... en never ending story känns det som...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 4. Men så mysigt! Rena rama lill-lördagen på en onsdag. Precis som det ska vara. Jamen visst skall man ta rätt på överbliven mat! Bland det värsta jag vet är att kasta mat. Bra där.

  Varm kram!

  Anneli

  P.S. Jag la ut en bild på mitt problematiska långa land på min blogg. Om du som har så gröna fingrar och sådan framgång med växter har några bra tips om vad jag skulle kunna plantera där så tar jag tacksamt emot dem. Jag har fått för mig att du besitter expertis på det området :-)

  SvaraRadera
 5. Så härligt att kunna sitta i uterummet och inta sin middag.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.