fredag 26 mars 2021

Loppispåse

 Jag svängde in på en loppis på vägen hem tidigare i veckan. Bara för att muntra upp tillvaron lite. Ja man vet ju aldrig om man hittar något som man eventuellt behöver.


Nej jag kanske inte behöver en påse garn. Näe absolut inte men jag kunde inte motstå den fina färgen. Det är ett fint garn med merinoull och allt. Kanske jag skulle kunna sticka mig en väst eller något. Googlade fram ett gratis stick mönster men bara tanken på avmaskning, rundstickat och allt vad det nu stod fick mig att ge upp innan jag ens provat.

 Jag åkte ner till Mamma och undrade om hon kanske skulle vilja sticka åt mig. Hon lovade försöka i alla fall för hon är en sjutusan till stickerska kan jag lova. Vi får se hur det blir. Jag återkommer med resultatet. Ja om det blir något vill säga.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Hoppas din mamma får till något fint av garnet som du fyndade.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Mmm jag har precis städat ur och plockat ihop gamla mohairgarner i regnbågens klara färger från tidigt 80-tal. De ska nu skänkas till den lokala loppmarknaden. Det är så lätt att tänka - mmm kanske nån gång men näe de har legat länge nu :)

    Hoppas du får dig en slipover så småningom - härlig färg! Kram, Carina

    SvaraRadera
  3. Så snyggt garn! Har också tänkt att jag vill sticka mig en väst, men precis som du blivit avskräckt..., kan inte sticka med rundsticka. Har provat. Har garn här hemma som skulle räcka till en väst, men, men....
    Ha en trevlig helg!
    Kram Tummelisa

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.