söndag 21 mars 2021

Det blev inte blått

 Nix Pix inte blått i vardagsrummet. Jamen jag är lite skeptiskt och rädd för att det ska bli för kallt. 

Äsch jag kanske gjorde ett impulsköp med det där blåvita tyget men vi får se vad det blir med det framöver. Nu kör jag på rosa igen bara för att jag gillar det. Men också för att jag har rosa gardiner och kuddfodral i gömmorna. Undrar varför man säger så, i gömmorna. Är man rädd för att någon ska hitta dom eller vad? Ha! Ha! 

Annars så blåser det som bara den här idag. Mamma brukar säga att det är bra med blåst för då går isarna upp. OK då så, något bra med den ändå. Solen kikar in och visar upp allt damm och annat äckel. Bara att kavla upp ärmarna och städa lite. Så skönt när badrummen är fräscha och luktar rent. 

Tvätten hänger ute och det är också en bra sak med blåst. Det torkar fort.

Kram Pia 

3 kommentarer:

  1. Ja söndag igen! Härligt att kunna hänga ut tvätten...det har blivit en hel del torktumlande sista månaderna. En ny vecka stundar och det är bara att köra på...
    Städa borde jag också göra! Dammtussar stora som fotbollar far runt här hemma...
    KRAM från Titti

    SvaraRadera
  2. De pratade om det på vädret häromdan - vad får snö att töa bäst. Inte regn utan vind :) Det finns underbara blå nyanser som inte alls upplevs som kalla. Det är nog tyvärr den tråkiga NCS skalan som bara innehåller tristblå nyanser. Jag har köpt engelsk färg och de kan blått :)

    Kram, Carina

    SvaraRadera
  3. Haha...Hos mig blir det säkert blått och så blått igen :-) Jättefint med rosa till det grå och såååå härligt med videung!

    Ha en fin måndag och en riktigt bra arbetsvecka!

    Kram, Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.