lördag 27 februari 2021

Elina

 Ja men då så, då for vi iväg för att uppfylla sonens födelsedagsönskan. Han vile ha Elina. Nej det är inte någon kvinna eller så utan en kebabpizza. 


Hans favorit som finns på en krog i Hallstavik nämligen Blå krogen. Den ligger i anslutning till Holmens bruk som ju är ett pappersbruk. Tänker att säkert många av arbetarna där käkar sin lunch här.

Bilden lånad från nätet

Utsikten och lukten från bruket är väl kanske inte den charmigaste men maten är jättegod och man får så mycket för pengarna. 

Vi åker ganska så ofta hit för att handla fisk eller alkoholhaltiga drycker samt att laga bilar tex. Det finns också en bra järnaffär som har det mesta man behöver. Även en bokhandel som är mysig att vara i. Jag åker hellre hit än in till stan, vilket i mitt fall är Uppsala. Det känns lite mer safe här på något vis i coronatider. Kanske inbillning men det är inte lika många människor här som i stan. Japp nu så är vi mätta och belåtna. Nix pix ingen Elina till mig, jag åt kycklingtallrik med sallad. Nu laddar jag inför Mellon i kväll. Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Så bra att sonen fick sin önskan uppfylld! Själv önskar jag korv med bröd och tillbehör, grillad vid Varpans strand när jag fyller år! Och tänk, jag tror jag får min önskan uppfylld!

  Glad mello!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Pizza är extra god när man äter den sällan :) Hade min första (under 2021) igår! Mums

  SvaraRadera
 3. Vilken födelsedagspresent! Ser gott ut! Nja pappersbruket i Hallstavik är väl inte det vackraste men men...
  Skönt och lugnt att handla i ett mindre samhälle nu också :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Lite extra allt på den goda presenten.
  Där vi hade huset i Sverige (Loddby) hade det legat ett gammalt pappersbruk förr. Jag kommer ihåg när man var liten att man tyckte det luktade skit därifrån.
  HA en bra söndag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Härligt med en utflykt och god mat på det dessutom :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.