söndag 20 september 2020

En solig och rolig helg

 Tack för alla kommentarer om överkasten. Roligt att många med mig tycker att de är fina. Men hallå, vilket väder vi har haft va? Helt underbart. 

Ja fast det blev lite molnigt fram på dagen idag. En annan sak som är underbart är att jag har börjat promenixa igen. Jag säger inte powerwalka för så fort går det inte men ändå. Jag är motiverad och glad. Efter de halvsvettiga promenaderna med värsta uppförsbacken så är det som att jag fylls av ny energi. 

Växthuset tömdes delvis i en rasandes fart, för kommande reparation. Något som jag gruvat mig för ett tag. Hoppas att det ska bli av nu i veckan som kommer.

Rabatterna blev ompysslade. Rosor och andra perenner grävdes ned och pelargonerna fick flytta in på uterummet. Måtte det hålla i sig. Ja då menar jag både väder och energipåslag. 

Snart blir det kräftor på Villa Ryttarängen. Söndagsmys.

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Har hört och sett att det varit finväder i Sverige, så härligt.
    Skönt när man kommer igång med motionerandet och känner en positiv känsla.
    Ha en fortsatt fin söndag med kräftor och allt.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. En hel del pyssel gjort med andra ord. Brukar vara så skönt när de där bökiga grejerna är gjorda. Ta hand om pelargoner är nåt jag alltid drar mig för, mest för att jag inte vet var jag ska ha dem och förstås mycket roligare att plocka fram och göra fint än att avveckla och packa ihop.
    Allt gott
    /Anette

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.