tisdag 28 juli 2020

Ta vara på livet och squashen

Har satt mig här i flera dagar i sträck men hittar inget att skriva om känns det som. Vi håller oss här hemma som ju är trevligt i sig. 



Fast jag saknar friheten att göra vad jag vill när jag vill och vart jag vill. Så som för många andra antar jag. Kan hända att inspirationen tryter lite då. Lätt att deppa ihop lite.


Vi tar oss ändå oss till Västerås för att hälsa på barnbarn. Ta vara på tiden och livet. En sväng Till Alundagossen då och då för att fylla på med energi. Han som är galen i gräsklipparen och skrattar högt i garaget.


 Hon den lilla bär älskande ungen som aldrig är stilla en endaste sekund. Nam nam säger hon och smaskar i sig allt från körsbär till vinbär och hallon.  



Hemma igen så funderar jag på vad jag ska hitta på med squashen. Kom på att squashplättar är gott. Det fick det bli till lunch idag. 



Dagarna går och vi rensar lite i röran. Garaget står på tur. Vi har tänkt oss ett rum där som är frostfritt. Ett ställe där man kan pyssla lite i vinter och där pelargonerna ska övervintra. Vi är ett steg i rätt riktning i alla fall. Fortsättning följer.

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Men hallå! Du har väl mycket att blogga om! Det är ju vardagslivet som är det mest intressanta att följa... tycker jag.
    Och så fina barnbarn du har!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Bra med tips på saker att göra med squash! Mina har inte börjat ge frukt ännu men sen... Ett frostfritt vinterrum låter kalas :)

    Ha det gott! Carina

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.