onsdag 29 juli 2020

Moodboard garage


Alltid bra att ha en plan eller en vision åtminstone innan man startar ett projekt. Så här skulle jag vilja att det såg ut i garaget. Fast maken undrade om det var ett kök. Hmmmm! Vi tänker dela av garaget i två rum. Ett som är isolerat och tänkt till verkstad och det andra ska fungera mer som ett förråd.


Build your own DIY Cabinets with free plans and how-to tutorial! These are easy to build and perfect for a garage, work shop or a craft room! Get the plans at www.shanty-2-chic.com  #shanty2chic #freeplans #diy #modernfarmhouse

Var sak på sin plats snyggt och fint och organiserat så man hittar det man ska ha. Riktigt så här mycket verktyg har vi inte men ändå få ordning på det som finns.


Rena arbetsytor så man slipper flytta undan när man ska göra något. Dold förvaring för färgburkar, skruv, spik och annat som rör till det i huvudet.
😊
I förråds delen ska det rymmas massor som alla trädgårdsredskap. Hur och var ska man ha dem? Som vanligt kickar ju jag igång när det vankas återvinning.

6 of the Best & Easy Garden Tool Rack You Can Make from Recycled Materials DIY Garden Ideas

Man kan ju måla om man gillar färg. Eller vad sägs om detta smarta ställ på hjul. Bara att rulla ut på våren och rulla in på vintern.

garden #garden Gartengerte organisieren, Palettenwagen mit Rollen aufbewahrung gartengerate mit organisieren Palettenwagen Rollen is part of Garden tool storage - Garden tools Garden-tools Sheds Backyard sheds Garden design Gardening Gates Home and garden Little gardens Raised gardens Garden ideas Cottage gardens Landscape design Small gardens Modern garden design Modern gardens Small garden design

En fiffig liten hylla till motorsågen kanske.

Top 80 Best Tool Storage Ideas - Organized Garage Designs

Upp med däcken i taket. 

Hanging Winter Tire Storage Shelf | Mudroom Ideas DIY

Bra hyllsystem för bilvård, jullådan och påsklådan. 


Skidor och stavar, vedklyv, högtryckstvätt, domkraft och guuu vet allt.  Lite ordning på fiskeprylarna också.

Everything You Need To Know About Beautiful Mancave Renovations #mancavelighting #mancavebarbering #mancavebasement

Ja men då så. Nu fattas bara energin och byggmaterial. Men som sagt vi har tagit det första steget i alla fall. Lite i taget så ska det väl snart vara klart. Det är långt kvar tills vintern är här.

Alla bilder är från Pinterest utom hyllan som är från IKEA

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Finns många bra och fiffiga sätt att organisera så att det känns bra med sina grejer i garaget.
    Vi hade det tänket när vi hade hus men det var aldrig länge som det såg ut sådär fint på arbetsplatserna i vårt garage.
    Kram carin

    SvaraRadera
  2. Hm... jag skulle verkligen behöva få lite bättre ordning ute i förrådet hemma och bakom förrådet där jag samlar trädgårdsredskap, krukor, jord m.m...
    Men det är väl självklart att du ska lägga på det virkade överkastet som din mormor arbetat med! Vill se resultatet också såklart :)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  3. Hej,
    Precis så där fint och städat vill jag ha det i mitt garage! Jag älskar hur man har använt pallar mot väggen för att förvara krattor och spadar etc. Och så härliga färger!

    Kramen och ha en fin kväll!

    Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.