söndag 21 juni 2020

Skön kväll

När solen går ned och det blir lite svalare. Ja då är det så skönt att bara sitta och bara vara en stund tycker jag. Reflektera över helgen som varit.


 Vilket underbart väder vi haft här i Uppland Roslagen. Bästa möjliga. Det kan man inte klaga på. Jo visst har det varit härligt, god mat och trevliga möten. Nu är denna helgen över, jag är faktiskt lite glad för det. Det finns baksidor på storhelger, det ska gudarna veta. Mer om det en annan gång. Nu väntar nya äventyr. 


Vi halar ned persiennerna, eftersom AC:n har gått på lunch, långlunch. Försöker få en sval natt här ändå så att man kan sova. SMHI säger att det ska bli ännu varmare i veckan som kommer. 24 grader i poolen i alla fall, utan värmare. Åhh så härligt!


Jag klagar inte. 36 grader i luften på Torsdag sägs det. Vi drar ut till havs då igen. Det vankas kräftkalas med goda vänner. Jag har semester.



Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Visst kan det bli så att det blir för mycket av det goda ibland.
    Så härligt att ni har så vackert väder i Sverige, men synd att er AC slutat fungera.
    Ha en fin och bra ny vecka nu på din semester.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ja alla storhelger är inte av godo...tyvärr. Att sitta en stund och bara vara är en sann lyx. Bra att du unnar dig det!
    Sommarkram från Titti

    SvaraRadera
  3. Jo, det kan vara jobbigt, både med storhelger, och med värme... Men åh vad det ser skönt ut med egen pool, blir så avis på det! Finns väl inget skönare en varm dag att veta att den finns där som svalka!

    Ha en fortsatt skön semester!
    Kram Gunilla
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  4. Så underbart det låter! Ja inte baksidor med storhelger, kanske... men det andra! Värme, sol och semester!
    Tack rara du för orden om mina rabatter! Värmer SÅ i hjärtat och jag blir så stolt när någon som du med dina gröna fingrar och kunskaper lämnar sånt beröm! =)
    Kram och ha det gott!
    /Maria

    SvaraRadera
  5. Din pool måste vara guld värd dessa dagar av alldeles för mycket värme.

    Ha det fortsatt fint.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.