torsdag 16 april 2020

Freak var inte svart

För några veckor sedan beställde jag sprayfärg på nätet. Jag hade ju bestämt mig för att ta tag i korgstolarna. Som jag skrivit om både här och här. 


Så en vacker dag så tänkte jag att jag skulle starta och testa lite. Ja för efter fyra års betänketid så var det hög tid. Fniss! Det blåste inte så mycket och det var ganska så varmt. Jag kunde ändå inte sova och var så uttråkad på att sitta här hemma. Jag måste göra något som är kul. Sån är jag. Stolarna bryr sig inte om att jag hostar lite då och då. Så jag traskar ut med skyddshandskar och ett glatt humör. Börjar att spraya men... Hoppsan. 


Vad tusan... det är ju en riktigt chockrosa färg som kommer ut ur sprayflaskan. Jag tittar och läser Montana black Ja det är väl svart? Men sen står det freak. Ha Ha! Jisses så knäppt. Några chockrosa korgstolar vill jag inte ha.

  
Då gick jag ut i garaget och se där. En skvätt med svart färg hittade jag i en burk. Jag målar väl med pensel då istället. Ja det tog kanske en timme så var en stol klar. 


 Nu är två stolar klara och iförda hemklickade nya dynor på REA. Jag är så nöjd. Dom gamla var så slitna så tyget rasade i bitar faktiskt.


Alltid bra med stolar som man kan flytta runt efter behag och behov. Varför inte vid den gamla siltunnan intill gärdesgården en härlig vårdagseftermiddag. Sitta där och lyssna till koltrastens sång och se på hur gräset växer.

  
Jag använde svart halvblank fönsterfärg från Beckers om någon undrar. Vad jag ska göra med den rosa sprayfärgen återstår att se.

Kram Pia

6 kommentarer:

  1. Oj, vilken chock det måste ha blivit när rosa färg kom ut ur sprayflaskan.
    Men dina stolar blev superfina med den svarta färgen som du nu fick pensla på istället.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ohh så snyggt att göra om dem svarta

    SvaraRadera
  3. Tänk vad färg kan göra! Väl använd möda.

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. Du ska verkligen va nöjd, det blev jättefina stolar, vilken skillnad! Skall bli spännande o se vad du gör med den rosa färgen ;-0
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  5. Ha ha ha!! Chockrosa korgstolar, ja varför inte??! hade väl piggat upp lite :) Dom blev såå snygga i svart dock...
    Jamen ha en skön lördag nu och jag sänder dig en kram!
    Titti

    SvaraRadera
  6. Bra omvandling! Jag skulle också lägga till en fin filt för att hålla dig täckt under kallare dagar.

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.