lördag 1 februari 2020

Lördagsnöje och smink

Vi hittar på något säger maken. Vadå för något undrar jag. Ja inte vet jag, något vad som helst för här kan vi ju inte sitta och glo på regnet. Vi bestämde att vi skulle ta en lunch ute. Vi hamnade i Finsta Heliga Birgittas by.

Smink var det ju. Inte så att jag lägger ned så mycket tid på att sminka mig men denna årstid så vill jag gärna ha lite foundation och rouge. Jag kostade på mig en rouge från Mary Key. 

Min kusins fru säljer så jag fick ett bra pris. På så vis kan jag ju säga att jag är lite sponsrad. Klart jag gör reklam för hennes skull.  

Vad händer då på toan i fjällen? Jo självklart ska rougen ramla i golvet och gå sönder. Självklart! Jag plockade upp och torkade golv samtidigt som jag faktiskt grät lite. Tyckte att jag haft otur nog. Nåja inte gråta över spilld mjölk som man brukar säga. Det blev ändå ganska så mycket kvar ändå. 

En sak som är bra med att vara sjukskriven är all tid man får till att tex. städa badrumsskåp och möblera om lite på toan. 

Så skönt att rensa bort slattar och annat som man inte använder. Nu ska jag börja med middagen sedan ta en dusch och göra mig lite Mellofin. 

 Jag vet inte om det är superdåligt eller så för miljön eller klimatet men som sagt jag köper väldigt sällan kosmetika. Känner mig inte så skyldig bara lite.

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Det finns inte mycket sminkgrejer här heller. Mascara, rouge och foundation det är väl det som finns och lite ögonskugga kanske.
    Jag missade mellot idag för vi såg på en serie istället.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.