tisdag 18 februari 2020

Activewear

Äntligen är jag på banan igen vad gäller vardagsmotion. Så skönt när man kan gå igen utan att det gör ont. Den bästa motionen för mig är att promenera fort, ja eller sakta bara jag får vara ute. 


Att ställa mig på ett gåband/löpband är nog inte min grej. Nej jag vill känna naturen, dofter och intryck. Skidor också men svårt utan snön? I min översta byrålåda så har jag träningskläder, underställ och annat som passar när jag är fysisk aktiv.


Nu kompletterar jag med ett underställ i bambu. Vilket fynd 50:- per del. Jag invigde det idag efter jobbet och det kändes riktigt behagligt. Tunt och alldeles precis lagom. Gillar de rosa sömmarna, min färg ni vet. 


I lådan finns såklart kläder som passar på gruppträning också. Men jag har kommit bort från det, känner mig för gammal och för otränad för step up och annat. Jättekonstigt för det trodde jag inte om mig själv. 

Jag som lovordat träning för äldre både inom styrka, kondition och rörlighet. Men som sagt jag är på banan och kanske, kanske.. Vem vet så är jag snart tillbaka i simhallen och på styrketräningen. Kanske på ett yoga pass också. Vi får se hur det går. Bara jag som bestämmer ju.

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Alltid skönt när man känner att man är på G igen.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är tillbaka och redo för livet igen :-) Härligt med många ombyten för ett aktivt liv, eftersom jag så himla frusen kör jag ständigt med lager på lager för att kunna skal av om jag skulle få upp värmen ;-) Höst, vinter och vår är det oftast ull närmast kroppen därefter olika lager beroende på aktivitet.
    Ha de nu gott och njut av dina pw. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Härligt med uteaktiviteter !Som dessa dagar ser ut med regn och blåst passar verkligen inomhusträning . Kul med färger man blir glad av, snacka om gammal ....när du närmar dig min ålder kan man känna sig lite gammal , hinner inte med tempot , därför föredrar jag egen styrketräning som är bra för äldre sägs det.
    Natti och kram .

    SvaraRadera
  4. Älskar att gå! Långt och länge! Dock hinner jag inte varje dag...
    Snygga träningsplagg gör rundan roligare också :)
    Kram denna blåsiga onsdag Pia.
    Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.