lördag 11 januari 2020

Det gör ont

I dag är jag ledsen så det gör ont. Ledsen på grund av flera orsaker på en gång. Det liksom rinner över en ibland, sorgliga saker och händelser som känns outhärdliga. 


Kroppen reagerar med gråt, ilska och rädsla för så är vi programmerade att fungera. Hjärnan kopplar inte riktigt så fort för den måste tänka ut vad som ska göras. Allt roligt som jag tänkt pyssla med idag kommer inte att bli av för det går bara inte. Jag börjar här i alla fall. Skriver av mig det värsta så det får komma ut. 


Vad gör man sen då? Jag vet inte, nej jag vet inte alls. Man äter och slötittar på tv:n. Man pratar länge med dom som förstår. Man kravlar sig sakta upp på banan igen. Det är nämligen inte tiden i sig som läker såren, utan det är vad vi gör under den tiden som har betydelse. Jag läste det någonstans en gång. Så klokt och så sant.



Kram Pia

7 kommentarer:

  1. Jag vet inte vad som hänt och gör dig ledsen, men jag tänker på dig lite extra och hoppas att det snart blir en ljusning för dig. En stor kram.

    SvaraRadera
  2. Vill inte att du ska vara ledsen. Hoppas du får det bättre och ljusare snart. Önskar dig en fin helg utan sorger. Varm kram.
    Tummelisa

    SvaraRadera
  3. Skickar en stor varm kram. Kloka ord. Eva

    SvaraRadera
  4. Hoppas allt blir bättre snart och känns lite ljusare.
    Stor bamsekram till dig/ Carin

    SvaraRadera
  5. Livet går verkligen upp och ner för dig! Så tråkigt att höra att du är ledsen.
    Hoppas det vänder lika fort som det kom.

    Styrkekram från Eva-Mari

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.