onsdag 19 juni 2019

Från Väst till Öst

Ibland så liksom händer det. Vi skulle leverera en båtmotor till vår ena son som bor i Västerås. Fira hans födelsedag också.

 Av en händelse så råkade jag kolla priser på Steam Hotell. Jag dubbelkollade och insåg att det är nu eller aldrig. Sååå sjukt billigt. Ska vi? Ja men självklart. Jag har faktiskt semester och vi ska ju ändå dit. 
❤️
Först så fick vi mysa med vårt lilla barnbarn. Käkade mat med den härliga familj som plötsligt blivit en del av vårt liv. Vi fick träffa alla barnen och det kändes så varmt i hjärtat. Ja sen så hade vi en fantastisk kväll där på hotellet. Vilket place! 

Man kan liksom inte beskriva med ord utan man måste uppleva. Wooow!  Vi stöp i säng runt midnatt efter att ha spelat shaffelboard, spelat ett parti biljard, myst vid brasan och tagit en drink på 18:e våningen. Jaaa jag tog en tequila också på våning ett. Shame on mee. Sov gott i underbara sängar i ett coolt rum med utsikt över både Mälaren och stan.

Ja sen for vi hem över, österut efter den där makalösa hotellfrullen. Fast innan så snubblade vi över en låda öl som någon tappat. Vi räddade några... Jag gillade faktiskt den, är ju ingen öl-människa annars precis.

Jag svidade om lite för nya äventyr. Diamantbröllop för mina föräldrar. Jag och syster hade planerat en utflykt.

Vi drar ännu mer österut mot kusten. Skålar i bubbel vid järnboden i Harg med chokladdoppade jordgubbar.

 Sedan äter vi en god lunch vid havet i Östhammar. 


Solen skiner och det är närmare 26 grader varmt.

 Far sedan vidare för att insupa havsluften vid Öregrund också samt för att köpa strömming och diverse drycker till midsommar. Vi avslutar med en skön kaffepaus vid Gimo Herrgård.

Sist en snabbvisit hos vår äldsta son. Glass och mjöd blev det där.  Tjoooho! Jag är rätt mör nu men fulltankad med positiv energi. Love my life! I morgon ska jag ta det väldigt lugnt.

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Åhhh, vilken härlig rundtur du/ni varit på. Så fint ni ordnat för era föräldrar tycker jag. Förstår att du är fulladdad med bara måbraenergi nu.
    Ha en skön torsdag.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Men åh, vilka härliga dagar ni har haft!Förstår att du är trött, men fulltankad med intryck och roliga minnen! Det var du värd!!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Såg att du skulle googla på marinerade räkor. När mina legat i marinaden tar jag dom på grillen eller i stekpannan på hög värme jättesnabbt innan vi äter dom.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Wow, vilket hotell! Läckert! Öregrund, Harg...mina kära hemtrakter :) Helgen har varit skön och jag har gått va 5 steg per dag. Räcker så med denna ischias :( Morr!!
    Sommarkram från Titti

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.