Jag gjorde middagen igår och det blev väldigt gott tycker jag.
Baconlindad kalkonfilé med dragoncrème.
Receptet hittar man här. Det är bra att göra cremen i förväg så den får stå och gotta till sig. Jag använde den magrare varianten av crème fraiche Mums!
Mat är gott, alldeles för gott. Det är gott med bubbel och vin också, alldeles för gott. Men nu får det bli ordning på torpet som man säger. Jag måste börja med mina promenader igen. Alla klänningarna har krympt i garderoben. Attans! Så kan man ju inte ha det.
Klimatsmart är att leva sundare och vips så kanske jag kan ha kläderna igen. Nu ska jag leta efter gympadojor.
Kram Pia
Tack för det receptet, vi äter mycket kalkon här. Tycker den är saftigare än kycklingfilén.
SvaraRaderaVisst är mat och dricka gott, håller med dig fullständigt.
Ha en bra söndag
Kram Carin
Ja, mina klänningar hänger också och krymper i garderoben, vete sjutton hur det går till...;)
SvaraRaderaKram Gunilla
Mmmm kalkon är så gott, får nog testa att linda in dem i rökt sidfläsk och grilla :-)
SvaraRaderaDet där med krympande kläder är ett mysterium :o
Ha de gott. Kram, Catarina
Mums vilken mat! Haha...Ja jag håller med om att mat och vin och allt är gott...Man får se upp :-) Jag promenerar som en galning varje dag men de flrsta klänningar är fortfarande för små ändå :-) Jag försöker också leva hälsosamt, så gott det går, och det kanske blir lite lättare nu när studenten och midsommar och annat firande är avklarat.
SvaraRaderaKramen och ha en fin dag och tack för dina kommentarer hos mig!
Anneli
Ja jag har svart bälte i att äta - mycket och ofta! Alltid hungrig :) Men jag inbillar mig att det håller rynkorna på halster ett tag till ha ha...Nä bot & bättring men kanske en promenad skulle sitta fint för midjemåttet, ska fundera på det :)
SvaraRaderaKRAM Titti
Lycka till med både det ena och det andra!
SvaraRaderaKramar från Eva-Mari
Åh, det där såg gott ut!
SvaraRaderaJa, man får passa sig... det gäller att ha balans mellan mat och motion ;)
Kram/Maria