fredag 24 augusti 2018

Mysfredag

Vissa fredagar är bättre än andra. Jag vaknar ganska så glad faktiskt. Ser framför mig en härlig helg. Mycket ska hända och ja, det känns helt OK. 

Jag lyssnar på RIX morgonzoo varje morgon på väg till jobbet. Underligt kanske när det finns P1 fast jag blir glad av härlig musik och lite flams med Laila Bagge och Roger Nordin. Tyvärr så tillkommer reklamen. Nu undrar jag? Varför lockar man med ett par kallingar? Jorå man får ett par om man spelar med ett visst spelbolag. Undrar till vilket kön den reklamen vänder sig. Ja eller är det tänkt att jag som kvinna ska ge bort dom kanske. Ja eller rent av testa ett par.  Man vet ju inte! 

Nu var det ju mysfredag vi skulle ta upp. Ett besök på ortens eller traktens egna Ullared Thuns fick det bli. Sonen som ju drar ut i vida världen behövde ett och annat. Jag behövde en ny BH. Det ni alla spelbolag, det vore något det att locka med. Nu ska vi äta kräftor. Stort mys på det.

  Loppade tallrikar, loppade snapsglas. Vinglas och underlägg från IKEA. Servetter från Rusta. Billigt och bra! Bastun som jag hade tänkt att besitta fick inte liv idag. I morgon drar jag ut på andra äventyr. Tantäventyr. Tjoohooo! Fast först fredagsmys med kära maken.


Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Så gott med kräftor och ha en skön helg nu.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ja när jag åker till ön har jag alltid 1 timme o 30 minuter RIX morgonzoo på i radion, bästa!
    Blir alltid så glad när jag läser om Thuns! Ja ett mini Ullared och alltid höjdpunkten när jag och mamma åkte dit..
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  3. Ibland behöver man lite härlig musik och flams, jag själv brukar lyssna på Mix Megapol på väg till jobbet av just den anledningen, men när det blir reklam byter jag till NRJ och hoppas att de inte har reklam samtidigt... är så TRÖTT på all reklam, orkar inte med det! Och all spelreklam, tänk att nästan varje reklampaus innehåller reklam från ca 3 olika bolag! Att de ens får göra sån reklam, tänk så många som blir beroende av spel...

    Ha det fint, tantäventyr låter spännande!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  4. Mmmm kräftor, så gott. Det var det väldigt länge sen vi åt :o
    Himla fina tallrikar :-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  5. Fredagsmys är aldrig fel för fredagen är den bästa dagen på hela veckan, då har man hela helgen framför sig.
    Nu önskar jag dig en härlig vecka.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.