fredag 23 mars 2018

Rening med salviarök

Ibland kan jag drivas till konstiga saker. Ja jag tänker att det kan vara värt att testa liksom. 


Förra året fick jag en liten planta salvia. Inte vilken salvia som helst utan en särskild sort. Den torkade där inne i växthuset, frystorkade kan man väl säga. Så nu när jag hela tiden blir sjuk och allt känns bläh och saker går emot oss så tänkte jag att vad sjutton. Nu får det bli lite häxkonster här på Villa Ryttarängen. 


Elda på lite och säga en ramsa. Ja det ska man tydligen göra. 

" Ut med all negativ energi och låt bara positiv energi få komma till detta rum och hem. Här ska bara positiva tankar och människor komma in. Kärlek, glädje och positiva händelser skall komma till mig och mitt hem." 

Gå från rum till rum och låta röken sprida sig genom att vifta och då ska det enligt vad jag läst, göra så att de negativa energierna fastnar i röken och när vi öppnar dörren/fönstret går de ut och balanseras upp av naturen. Ja jag gjorde det i går och efteråt så kändes det bra på något vis. Hokus Pokus eller andlighet man får välja själv. 


I dag vaknar jag och känner mig piggare. Inte helt frisk men med mycket mer ork. Jag upplever också hemmet som mer trivsamt. Jag läste också på Sallys Hus om häxbrygd och plötsligt slår det mig. Jisses det är ju Påsk snart, klart att häxorna får lite extra energi då. Fniss!Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Såklart det hjälper Pia! Ha nu en fortsatt stärkande dag... och helg!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Det man tror på fungerar alltid :-) Varför inte testa, vad kan bli fel? möjligen då att brandvarnaren går igång (fniss)
  Skönt att du känner energierna återvända.
  Här är det massor av energi i luften, solen skiner och det är nästa tio grader i solen :-)
  Ha en underbar helg. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Säger precis detsamma som Cat, det man tror på fungerar alltid.
  Ha en fin fredagskväll.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.