onsdag 17 januari 2018

Se klart på saker och ting

Reflektion! Jag är trött och sliten. Vem är inte det? Fast så borde det inte vara efter en lång ledighet. Måste verkligen ta itu med problemet.  Jag börjar med ett par nya glasögon. Nej jag tar två för samma pris.


Sedan träffar jag gamla goa vänner för skratt och babbel. Inget bubbel eftersom jag kör. Känner mig privilegierad att ha så fina vänner. Sådana som förstår att man vill spy lite galla ibland. Som håller med en och stöttar. Vi skrattar åt tokigt och slugt där på stationen i Uppsala. 


För så är det ju här i livet. Tokigt och slugt tänker jag då. Diskuterar träning, jobb, teater, film, botox och blekning av vissa kroppsdelar och alla pengar och tid som läggs på att behaga andra. Jisses! Vi planerar in fler träffar av mer sund karaktär, såsom bowling och vandring. 
Show must go on. 

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Jag behöver också nya glasögon märker jag. Det gäller att kolla de olika erbjudanden som finns.
  Kul med väninneträff och att få prata av sig!

  Sköt om dig!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Hej min fina vän! Länge sedan jag skrev hos dig... Tjejerna tackar för hälsningen på deras födelsedag. Men jobbade du hos oss när de började vara vikarie? Känns som att det var länge sedan du gick vidare? Men det var å andra sidan kanske längre sedan som de började vikariera ;)
  Jag har läst ikapp lite här nu och gissar på att du vill fixa till en sittpuff och så tror jag helt säkert att du på något vis kan fixa en tavla med ett "g" på, alldeles själv med hjälp av datorn och en skrivare ;) Hoppas du finner ut varför du känner dig trött och sliten trots lång ledighet. Du är bra på att reflektera, fortsätt med det så kommer du nog till insikt, ska du se. NÄR känner du dig som mest trött? VAD har du gjort då/VAD har hänt då? Kan du göra några förändringar? Rensa bort något måste? Jag tror att du kommer på hur du ska få lite mera energi!
  Vi "måste" ses snart! Var alldeles för länge sedan nu! Om du har tid att ses på lokal här på min ort (när du jobbat klart) eller i Uppsala kanske? Förresten, Stationen är ett av mina favoritställen i U-a! Kanske slinker in där ikväll innan middagen ,)
  Kram på dig och ta hand om dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Har precis köpt mig ett par nya brillor, som behövdes eftersom synen hade blivit sämre. Vilken trevlig kväll ni haft och fått luftat och ventilerat av er med varandra.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med, känner mig också trött och sliten, har på tok för
  mycket att göra på jobbet, blir väl bättre snart hoppas jag.
  Då är det bra med fina vänner precis som du beskriver det.
  Fin kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Hej Pia,
  Jag behöver faktisk gå och skaffa nya glasögon. Jag kommer bara mig inte för. Jag får väl skriva upp det på listan.
  Jag är också trött och sliten. Jag tror det är mörkret och vintern...
  Vad trevligt med lite skratt i glada vänners lag. Jag träffade en jättetrevlig vän igår och tog en fika på Zorns cafe.

  Ha det gott!
  Kramen, Anneli

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.