tisdag 16 januari 2018

Inspirationscollage


Hej i blåsten. 
 Här sitter jag och försöker peppa mig själv. I går var det ju "blue monday" årets deppigaste dag läste jag någonstans.  Jag kan bara hålla med om att den inte var världens bästa dag.  Fast det är bara att göra något åt det eller hur? Jag tittar på fina färdiga collage som detta här nedan. Fina saker som jag inte kommer köpa men man kan ju få titta och önska. Få lite inspiration liksom. Tavlan gillar jag skarpt, g som i gustafsson. Kanske man kan göra en liknande själv tänker jag.Tavla / Lampa / Klocka / Kudde / Handdukar / Glaskupa
This post contains adlinks from Adviral


Sen hittade jag detta också. Här finns en sak som jag ska fixa till hemmet. Hur och när och var blir en senare fråga.  Jag kan avslöja att det inte är en guldig ananas. Inte ett marmorbord eller en grön fåtölj heller Ha Ha!
Då Så, ett litet försök att komma upp på banan igen.

Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Mycket snyggt i dina collage. jag gillar lampan i det första och soffbordet i det andra.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Hej heeeej!
  Jamen en massa snyggt ju... å att inspireras är ju alldeles gratis...;)
  Å jag blev superinspirerad av dina fruktspett....sånna måst jag göra...jag slår vad om att frukten smakar ännu bättre då...;) Åtminstonde känns det lyxigare...;)
  En sjö full med pengar är vi nog många som önskar oss...fast jag tycker man märker en rätt stor skillnad i plånboken nu då barnen flyttat hemifrån.... ex blir inte kvittona från ica lika många...;) alltid nåt som är bra med att de flytta menar jag...;)
  Hoppas du hittar lite kraft och energi snart så du käner dig som dig själv igen... den aksnke kommer med värmen och ljuset...;) Stor kram till dig!
  Katarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.