måndag 8 maj 2023

Två stolar och poolstök

Det där med attraktionslagen. Det är märkligt faktiskt. Jag har ju fyra stycken stolar i böjträ som jag renoverat som sagt. Men jag hade ju så gärna velat haft två med rottingsits. 

Så plötsligt såg jag annonsen på två stycken i samma by som jag bor i. Otroligt! Vi får se om dom blir våra. Har tingat dom men ska kika på dom i morgon. 

Poolbygget som är i full gång behöver jag förtydliga lite om. Den gamla poolen har spruckit i plåten så den ska bort. Vi har köpt en ny som ska ersätta den gamla. Självklart så var det en hög prioriteringsfråga. Att skippa utlandsresor och kunna njuta av sin egna pool hemmavid var självklart för alla här hemma. Särskilt för mig som formligen älskar min pool.

 Men det krävs en hel del arbete för att det ska bli klart. Ja och utgifter såklart. Sen är det det där med hälsan. Jag kan inte fixa detta själv och en planerad operation av makens hjärta kommer försvåra det hela. Men hälsan går först. Fast han har startat bra må jag säga. Hoppas att vi hinner fixa mycket innan och att vi får hjälp av sönerna för att det ska bli klart till badsäsongen.

 Veckan börjar med underbart kalasväder och jag sitter ute så länge det bara går efter jobbet. Plockar ihop dynorna vid 19.30 och laddar inför nästa dag.


Kram Pia

1 kommentar:

  1. Hoppas stolarna blir dina. Håller tummarna.
    Likaså med ert poolarbete. Så det blir klart till badsäsongen.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.