tisdag 24 januari 2023

Provar lite och funderar.

Nu har jag tejpat upp några provbitar för att vänja mig och se vilken vi ska ta till slut.

 Jag har typ bestämt mig men vill låta det sjunka in några dagar. Sen planerar vi lite och funderar på vad vi ska behålla och vad vi ska skänka eller kasta. Ja man kan sälja också såklart. 

Vi måste göra plats i skåpen och ett medicinskåp skulle vi verkligen behöva. Det måste ju inte ligga medicin på en hylla i köksskåpen och ta plats. 


Inte ha två hyllor med kryddpåsar heller. Kanske vi kan använda en "Reda" som jag har istället.

Medicinskåp från Clas Ohlsson

 Skulle vara kul och se vad man verkligen behöver ha i ett kök. Kanske det finns någon sida som förklarar det. Hur många vaser? Tallrikar? Ljusstakar? Förskärare och andra knivar? Kaffekoppar och muggar som kan vara bra att ha. Det ska verkligen bli skönt att rensa lite och minimera. Vi har ju faktiskt bott här utan köksön och dess förvaring så då kommer det självklart att fungera igen.

Kram Pia




3 kommentarer:

  1. Ska bli spännande att se vilken tapet du väljer.
    Ja, mycket grejer har man i sina skåp som man säkert inte behöver ha där.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Snyggt medicinskåp!
    Kram Monika

    SvaraRadera
  3. Spännande att se vilken tapet det blir! Båda är fina, det beror ju på vad man vill att den skall ge för intryck, åt det lugnare håller eller åt det gladare hållet.
    Exakt en sån Redahylla har jag, fast inte i köket, jag har den i mitt pysselrum. Men hade jag plats hade jag haft den i köket, jag hade det förut i huset.
    Skönt att rensa, det håller jag också på med just nu!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.