måndag 17 januari 2022

Skafferidröm


Min farmor hade ett skafferi som man kunde gå in i. Jag tyckte det var spännande att smyga in där och se vad som fanns på hyllorna när jag var där som barn.
 
bild från pinterest

Kanske det inte var så välorganiserat och pråligt som på bilderna men ändå. Så när vi flyttade hit och byggde om köket så gjorde vi ett sånt. Åhh så bra förvaring för allt möjligt. I just den delen så kom vattnet in med huvudkranen och en dag så sprang det läck. 

bild från pinterest

Det forsade vatten och innan jag hunnit vrida av kranen som naturligtvis satt bakom den lilla frysen, så var vattenläckan ett faktum. Det revs och det torkades med byggfläktar. Vi beslöt att göra kontoret eller då var det ett sovrum lite större och tog bort skafferiet som låg längst ner i bild på kontoret. 


Men man skulle ju kunna göra om igen. Göra ett nytt skafferi fast med ingång från kontoret. Jo det är kanske lite opraktiskt men lika gärna som att ha en matkällare i källaren.



 Då skulle köksön kunna försvinna och vi kunde ha matbord istället i köket. Gärna ett runt. Ja drömma kan man som sagt. Det är jag så himla bra på.


Bilden är från Henry&Oliver.com 

Inspirationen till runt bord kommer från MOVI Design & Interiör-Inredare Uppsala. Feng Shui och hållbar inredning. (movidesigninterior.com) Två av mina före detta kollegor som sadlat om.  Öglan stolar liknande har jag ju redan fyra stycken. Går att mixa med andra stolar.


Kram Pia

1 kommentar:

  1. Vad vore livet utan drömmar 🤔. Ingenting!!!
    Och det bästa med drömmar är att det kostar inte något.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.