söndag 21 november 2021

Annorlunda varm macka

 Reuben sandwich

Maken hade kokat rimmad oxbringa som han serverade till rotmos i veckan som gått. Nu blev det över och jag fick lust att testa en ny rätt, ja för oss i alla fall. 


Det är en amerikansk macka med Pastrami egentligen men här använder jag som sagt oxbringa istället. Rågbröd levain hade jag inte heller så det blev ett helt vanligt formbröd. Sedan ska man ha surkål vilket fanns på vår lilla ICA men som tyvärr hade gått ut i datum. Så jag tog lite pizzasallad som blev över från gårdagen. Fransk senap och ost plus en dressing som det ska vara också. Antingen gör man en själv eller använder en köpt Thousand Island Dressing.


Men hallå tänker ni kanske nu, du äter ju inte kött. Jo ibland gör jag det men försöker vara klimatsmart, dra ned på köttätandet. I alla fall så var det supergott och till denna macka ska det vara saltgurka.


Jag tog vanlig inlagd ättiksgurka, funkade bra det med. Om ni inte testat så gör det.
Här är ett recept. Tänk att det det blev ett resultat trots att ingredienserna inte stämde riktigt. Eftersom jag aldrig ätit en Reuben sandwich så har jag inget att jämföra med.


Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Mumsig macka!! Den måste jag testa...låter jättegott :)
    Så var snart helgen över igen, som vanligt gick den i raketfart!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Det där lät jättesmarrigt 😋.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. En Pia sandwich, helt enkelt :) Ser mycket gott ut! Kram

    SvaraRadera
  4. Managed to get genital herpes virus treatments intend, thankyou just for putting up. Woh Now i'm delighted to search for neutral with google and bing. เว็บสล็อต

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.