måndag 2 augusti 2021

Fika bland pelargoner

 Måndag och jag är inne på min sista vecka av semestern. 

Vaknade med ett tungt huvud idag och jag känner mig förkyld och seg. Sådär olustigt som det brukar kännas när man börjar bli sjuk.  Går nog över med ett par Alvedon.

 I går var vi och fikade på Växtplats Nybyn som det heter. En ekologisk handelsträdgård med försäljning av ekologiska produkter.

 Färska kryddor, medicinalörter, mormorsblommor, fjärilsväxter, perenner och ett litet sortiment av grönsaker finns också till salu. Sedan har de Café med ekologiska bakverk och en makalös utställning av pelargoner. 

Det är en fröjd att sitta där och dricka kaffe ur kopp som man själv väljer. Alla är olika. Man får en termos till bordet så man kan fylla på när man vill.

Maken börjad nysa och vi förstod att katten som vi såg ute brukade smita in och kanske ligga på just den stolen som han satt på. 

Den godaste päronpekan pajen ever har dom där. Ja en massa annat också. Nästa gång kan vi ju välja att sitta ute så han slipper bli allergisk


Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Så fint! och vilket trevligt cafe´, förutom katten då... ;)
  Kram och krya på dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Men åhh, vilket mysigt ställe :-)
  Hoppas att din förkylning ger med sig, krya på dig och ha de så gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Prosit! Inte bli förkyld nu! Tänk vad den här sommaren har gått fort...inte länge sen du var här ju!
  Mysiga utflykter gillas ALLTID, helst med både blommor och gott fika :)
  KRAM från Titti

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt Café.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Jag heter Silvia Scali och är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag kommer att vittna om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare Pierre Michels tjänst. Jag började procedurerna med henne i fredags och på tisdag klockan 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelse på att överföringen av min begäran på 950.000 kr skickades till mig. mitt bankkonto väldigt tidigt, till min stora förvåning lyckades överföringen. Här är hans E-mail : combaluzierp443@gmail.com


  E-mail : combaluzierp443@gmail.com

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.