fredag 30 juli 2021

Pizzabullar

 Regn och åska här hos oss igår. Jag blev riktigt utslagen kan jag säga. Sov lite här och var innan jag gick och la mig för natten redan 21.30. Så i rimlighetens namn borde jag var utvilad, pigg och fräsch idag. 

I morgon ska vi på namngivning och jag erbjöd mig att baka något om det skulle behövas. Jo men kanske några pizzabullar till de som inte vill ha tårta. Självklart! Så det blev dagens pyssel. Sen ville Milli ha farmors deg. Det vill säga en play-doo lera som man gör själv.  Efter en PW och någon timmes röj i rabatten vid infarten så satte jag igång med pizzabullarna. 

Lite lat var jag eftersom vi inhandlade pizza kit istället för att göra egen deg och egen tomatsås. Men så tyckte jag att det såg lite snålt ut så det fick bli en egen deg i alla fall. Jag valde tre olika fyllningar. En vegetarisk med ost, tomatsås och oliver. En med skinka, ost, tomatsås och en med kalkon, ketchup och cambozola. Jag har smakat den vegetariska och den var god. Men den med kalkon tror jag är den godaste.



Det doftar ljuvligt här i köket i alla fall.

Kram Pia


5 kommentarer:

  1. Vilken bra idé med pizzabullar! Den sparar jag för framtida behov. Tror minsann jag kan känna doften genom bilderna!

    Ha en fin helg och namngivning.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Mmmm pizzabullar är ju så himla gott. Tror inte jag bakat det sen barnen gick i högstadiet :o
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Pizzabullar är så gott.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  4. Det där kallar jag till-tugg delux! Och fina är de också.

    Kramen, Anneli

    SvaraRadera
  5. Jag heter Silvia Scali och är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag kommer att vittna om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare Pierre Michels tjänst. Jag började procedurerna med henne i fredags och på tisdag klockan 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelse på att överföringen av min begäran på 950.000 kr skickades till mig. mitt bankkonto väldigt tidigt, till min stora förvåning lyckades överföringen. Här är hans E-mail : combaluzierp443@gmail.com


    E-mail : combaluzierp443@gmail.com

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.