måndag 14 juni 2021

Baka en mazarinkaka

 Jag fick för mig att baka lite. 

Mest för att vi skulle få fikagäster men också för att använda den frysta mandelmassan som inte gick åt till semlorna. Som en parentes så ligger det två påsar semmelbullar kvar i frysen. Ja inte är vi några kakmonster här inte. 

Men i alla fall, jag googlade och hittade ett recept på mazariner i långpannan. Superbra för det blir många och allt i ett liksom. Tyvärr hade jag ingen bittermandelolja hemma så lite synd på smaken. Men fina ändå med jordgubbstoppingen. Tänkte att det kan vara gott till Midsommarkaffet. Om man vill testa detta så finns receptet här.


Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Den såg smarrig, tack för receptet.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Mmmm mazarintårta är nog en av mina absoluta favoriter, dock har jag inte testad denna. Bra tips att servera den med jordgubbar :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Mums, mums!

  Jag bakade ofta Mazarinkaka förr. På 90-talet. Men jösses! Det måste jag baka igen. Tack för tipset.

  Kramen,

  Anneli

  SvaraRadera
 4. Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
  Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
  För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
  Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
  Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
  Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
  Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
  Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
  Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.