tisdag 4 maj 2021

En spruta i armen

 Då var det klart. Första vaccinsprutan är injekterad. Nu får vi se hur jag kommer att reagera.

Jag satt ju i ett litet dilemma för man ska inte vaccinera sig om man är förkyld. Men om det nu är pollen allergi som gjorde att jag nös och snorade så hur gör man? Jo jag tog allergimedicin i två dagar och tyckte att jag mådde bättre. Jag avbokade mitt covidtest för att i stället ta vaccinet. 

Svårt att bestämma mig hade jag och velade allra in i det sista. Nu får vi se hur klokt det var. I trädgården blommar det och som vanligt finns det tusen saker att göra. Särskilt om man inte riktigt orkar eller är på hugget. 

Det är då man ser allt. Det ska visst regna några dagar nu, lika bra det. Bara att vänta tills orken och finväder återkommer. Vi gjorde ändå i ordning utanför växthuset med gamla stenar från rabatten som fanns där innan vi började bygga om. Lite för att skydda mot stänket upp på växthuset från jorden när det regnar. 

Något behövde jag göra för att tänka klart. Inte svårt alls ungefär som att lägga ett pussel. Jag är nöjd med resultatet. En dag till utan symtom innan jag kan återgå till arbetet. Hårda restriktioner nu i Uppsala med omnejd. Bara jag nu inte får några följder av vaccinet.

Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Så skönt att du fått din första vacsinspruta och det bra ska du se.
    Blev jättesnyggt med stenen som du lagt.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Hoppas du klarar dig ifrån symptom i samband med sprutan! Skönt att fått den första förstår jag!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Grattis till sprutan! Jag hoppas fas fyra drar igång snart här i Norrköping, så jag kan få min.
    Skönt med regn så man får vila lite ;) Ha en bra dag! Kram Birgitta

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.