lördag 24 april 2021

Weekendmat

 Det där med vad man ska äta är klurigt ibland tycker jag. 

Jag vill inte ha kött från fyrbenta men det vill ju de andra i familjen. Plockmat skulle väl vara gott föreslog jag. Ja eftersom jag jobbar så lagar maken maten i veckorna. Men du får väl bestämma sa jag och hoppades att det skulle finnas feta ost och oliver på menyn.

💓

 När jag kom hem så blev jag glad över att det blev plockmat. Då kan man ju blanda och äta precis det man gillar. Någon fetaost fanns inte men det hade jag fått på lunchen så det gjorde inget. Det fanns så mycket annat gott. Som stekta kycklinglår filéer och små krustader fyllda med trattkantarellstuvning som jag redan ätit upp när jag kom på att jag glömt fota.

 I dag ska jag göra hemgjord pizza. Också bra för man väljer sin topping själv. Resterna från plocket och några ostkanter kommer till nytta. Kylskåpsrensning! Briepizza ska jag testa till mig. Innan det så kan det bli en stund i vedhögen. Det känns verkligen som ett evighetsprojekt fast vi kämpar alla tre med detta. Såga, bära, klyva och stapla. STÖN!

Kram Pia

1 kommentar:

  1. Plockmat är smarrigt och gott. Även hemmagjord pizza går hem här.
    Vet inte själv vad vi ska ha idag på middagsbordet. Jag tänkte ett tag spagetti och köttfärssås. Men nu blev jag sugen på pizza, ja vi får se hur det blir.
    Saknar inte en sekund vedhögen och evighetsprojektet som det nu var när vi hade hus.
    Men det är väldigt bra träning tyckte jag då. Gubben älskade att stå och klyva ved det var lite meditation i det hela tycket han.
    Ha en fin lördag.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.