torsdag 19 november 2020

Små detaljer jag gillar

 Oj vad det har blåst idag och regnat plus snöat. Skönt att vara inomhus då. Jag måste erkänna en sak, jag älskar fina etiketter.

 Japp så mycket att det är svårt att kasta en tom burk som har en viss charm i glasåtervinningen. Kan den inte få ytterligare ett liv tänker jag. Jodå, som vas till persiljan som jag skördat idag. Ja faktiskt så  himla härligt. 

Den andra lilla burken som det varit marmelad i har jag också sparat. Kan vara bra att ha. När jag är i köket och lagar mat så vill jag ha det så där estetiskt fint och smakfullt. Känna inspiration och glädje. Det gör jag när de där små detaljerna lyser upp.  

Vi åkte till apoteket och på vägen hem så stannade vi till för en snabblunch i en grillkiosk. Av en händelse så jobbade en gammal god vän till oss extra där. Han undrade om maken kunde sälja en bok till honom. Ägaren undrade om det var en kokbok. Ha Ha! Nej en naturbok förklarade vi. Den goda vännen sa att kokboken kunde jag stå för. Så glad jag blev. Ja faktiskt. Även om det aldrig kommer ske så förstod jag att min matlagning ändå uppskattas. 

Nu ska ja snart laga pasta med ost och skinksås, till mig blir det en kantarellsås.

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Visst är det fint med burkar som har snygga etiketter.
    Värmer i ens hjärta när man får beröm och uppskattning.
    Ha en fin torsdagskväll.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Är likadan, älskar fina förpackningar både med innehåll och när de är tomma. Blir lite många sparade förpackningar ibland och då får det bli rensning. Försöker återanvända. Gillar speciellt de med text på italienska eller franska.
    Kram Monika

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.