onsdag 18 november 2020

Bok och filmtips

 Jag råkade hamna i en film och kunde inte slita mig. Det var en mörk film och en Ukrainsk sådan. Den heter Hummelhonung och baseras på en roman av Torgny Lindgren. 


Den internationella titeln lyder Brothers. The Final Confession. Har man inget annat för sig så se den eller kanske ännu hellre läs boken. Gripande, sorglig och spännande. 

Idag ska jag försöka ta mig ut i världen igen. Titta på något vackert och börja med fem minuter i taget för hälsan.  




Så här skriver han...

En så kallad hälsokick på 5 minuter är gratis och går att utföra i princip var som helst. Hälsokickarna finns inom områdena kropp, själ och hjärta och helst ska du göra tre om dagen, en ur varje kategori. Om du gör många små saker, dag ut och dag in, kan du nå stora resultat! Att hitta balansen mellan de fyra nycklarna - inte sträva efter perfektion inom de enskilda nycklarna - är grunden till god hälsa. 

Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Han verkar vara klok och sund den där mannen! Såg honom på TV i helgen.
    Angående vår ytterdörr... ja, jag gillar den mycket fortfarande! Den är verkligen pricken över i på något sätt på vårt hus ;) Och kransar, det brukar jag ha på dörrarna. Jag brukar ha fusk-gran-kransar hängandes i en metrev från toppen/ovankanten av dörrarna för att jag inte vill spika eller skruva i dem, men då brukar de fladdra och slå mot dörrarna när det blåser mycket, så då har det hänt att jag fått plockat ner dem i förtid... Förra året kanske jag inte satte upp dem, för då hade jag ju bundit en äkta krans som satt mellan fönstren där istället... Tänkte nog hänga upp de där kransarna på dörrarna i år, men får nog vänta tills den här stormen är över...
    Kram och ha det gott!
    /Maria

    SvaraRadera
  2. Ingen jag känner till av dem. Men tack för tipsen.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.