lördag 24 oktober 2020

Galenpanna

 Vad var det nu som var så knäppt? Jo det var ju löning i går och jag hade tänkt lyxa till det lite. Tänkte köpa mig en lite dyrare fuktkräm. Unna mig! Men så hände det sig att något måste blivit fel på lönekontoret. Så det fick bli plan B.

 Jag stannade till i en liten butik på vägen hem. En butik utan personal och chansade på att det skulle finnas något som jag kunde smörja in mitt fejs med. Ja men se där, extra moisture för både kropp och ansikte. Bara 27 kronor. Scannade in en krämig brieost också men hjortronsylt fanns tyvärr inte. Det slank med en burk Cola Zero också för jag var törstig som attan. Från att ha varit ganska så sur så började fredagsfeelingen spridas i kroppen. När jag senare efter en promenad och dusch skulle smörja in mig så kändes det lite konstigt. Det doftade så starkt och koncentrerat och slemmigt var det, gick liksom inte in i huden. 

Men inte så konstigt när man tittar noga. Det var duschkräm jag köpt. Ha Ha Ha! Guuud så fånigt och knäppt.


När jag sedan visade maken att jag köpt ost så visade han mig vad han köpt. Hjortronsylt och camembert. Mums! Sen en annan knäpp sak. Idag har jag en sådan lust att köpa saker. Nya fina saker, slösa och vara en riktig klimatidiot. 


Vi får väl se om jag hejdar mig. Klart att jag gör för jag har ju inga pengar att slösa bort. Eller så struntar jag i det och hoppas att det ordnar sig med både lönen och klimatet.
Nix jag är inte sponsrad alls.
🙈
Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Hahahahaaaa, så fel det kan bli, och förstår att det var svårt att få in på kroppen.
    Hjortronsylt och camembert är inte så dumt.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha ja sådan det bli! Duschcreme i ansiktet! Kanske väldigt utslätande och bra mot rynkor....vem vet!
    När det gäller matkontot så slösas det här alltid - mycket och ofta!!!
    KRAM från Titti

    SvaraRadera
  3. Hallå galenpannan!
    Det lättar alltid upp om man gör lite knasiga saker ibland....att man inte ska handla när man är hungrig sägs det men är man arg o trött blir de ännu mer tokigt...Men tur har du i alla fall,mannen i ditt liv räddar säkert många galna kvällar...så hade jag ofta förr .underligt att vi köper så mycket fast vi inte borde ha råd så där i slutet på månaden?
    Nu börjar vi på ny vecka med nya äventyr...kramar...

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.