onsdag 22 juli 2020

Bokar in och bokar av

Det är något som gör att man gärna vill åka bort några dagar på semestern. Jag får ett ryck och bokar in oss hos släkt i Skåne. 

Gammal bild

Men hur tänkte jag då eller vi. Make i riskgrupp och släkting också om man tänker ålder. Nej jag bokade av, ska ju inte vara en av alla de tokiga människor som verkar tro att det är över nu. Samma kväll så kommer längtan igen. Men kanske en natt på hotell då i Sundsvall? Ja vi hakar på syrran och svägerskan med respektive. Åhh så kul!  Ja fast vi kände oss som Ove och Anette i Solsidan. Fniss! Bokat och klart på en minut.


Bilden från hotellets hemsida

 Men Hallå!! Är vi korkade på riktigt eller? Nej det blir ingen sådan typ av resa i år. Precis som att riskerna är mindre i Sundsvall. Jag bokade av i morse. Vi håller oss här hemmavid. Packar lite picknick och drar iväg på platser utan en massa folk. 



Vi kan duka upp hotellfrukost i köket och njuta vid poolen med skaldjursfrossa om vi vill. Kanske äta en lunch ute där det är gott om plats på en uteservering. 


Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Man vet inte längre vilket som är mest rätt eller fel i detta.
    Men det kan vara lika skönt och mysigt att vara hemma.
    Och man ska göra det som känns helt rätt för en själv.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Tror du gjorde helt RÄTT! Lite less på alla som bär sig åt som om faran är över!

    SvaraRadera
  3. Fast om ni bokar in er på ett hotell och äter middagen på en restaurang med gott om plats, vad är skillnaden mot att vara hemma och äta på en restaurang hemma? Boka in er på ett hotell i närheten, så ni får lite omväxling! :-)

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.