torsdag 12 mars 2020

Hjärteljus

Hej Hej!
Torsdagen är snart över, ni vet min värsta dag i veckan. 


Konstigt att man kan känna så över en veckodag. Om jag nu ska fokusera på det positiva så hade bensinpriset sjunkit en del. Passade ju bra eftersom jag måste tanka. En annan positiv sak är att lampan jag köpte på öppen hand passade så himla bra i köksfönstret. 


Att komma hem till sin man som inte längre vistas på sjukhuset är ju otroligt positivt. Att han lever, att allt gick bra.  Det är ju det allra, allra bästa med denna torsdag. Nu hoppas jag att hans hjärta ska hänga med ett tag till. Hoppas bara att Corona håller sig undan också. 


Kram Pia

3 kommentarer:

  1. Kära vän, din oro över din Leif var säkert inte obefogad, vet hur det var då min man var sjuk.Såg att Leif är på banan igen tack och lov! Härligt med dagar som ger dig energi och kraft att fortsätta med dina kommande intressen du skrev om...Idag sol och klar himmel hor er också såg jag.
    Snart behöver vi inte så mycket lampor längre men den du köpt var ju perfekt för ert kök...och snygg.
    Kramar från Astrid.

    SvaraRadera
  2. Fin lampa. Så skönt med din man att allt gått bra. Vet hur det kan vara med oro. Min man blev kranskärlsopererad i maj 2019. Han mår så bra nu, säger att han inte mått så bra på flera år. Vi får hoppas att vi alla klarar oss från Corona. Trevlig helg!
    Kram Tummelisa

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.