tisdag 11 februari 2020

Spara eller till återvinning

Vi hade tänkt frossa lite med räkor till mellon i lördags. Men så hittade vi en tapastallrik i butiken, lagom för två till ett ganska så hyfsat pris.

 Mycket gott på den kan jag säga. Comté ost, brieost, fransk bondost, 2 sorters oliver, prosciutto, Milanosalami, Chorizosalami, två sorters oliver, Physalis, soltorkade tomater och paprika. Nix inga bilder, jag glömde ju fota. Allt som blev kvar var lite marmelad, soltorkade tomater och två ynka oliver.  


Men i alla fall så när jag skulle lägga förpackningen i plaståtervinningen dagen efter så diskade jag den istället. Typiskt mig. Samlaren ni vet.


Kan vara bra att ha om man ska ut på picknick tänkte jag eller kanske odla smörgåskrasse i. Kan användas till lite av varje ju. Kanske ha färg i när man målar.


Gillar ni Tapas?

Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Mmmm tapas är alltid gott :-) Älskar småplock oavsett vad de kallar sig ;-)
  Vissa matlådor sparar jag andra inte, beror lite på om jag ser ett användningsområde direkt. Hatar att ha en massa liggande på bänkar och i skåp som inte används, jag har ju inte överdrivet med plats i köket om jag ska vara ärlig.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Jodå, här älskar vi tapas.
  Jättebra återvinningstänk.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Tapas eller snarare tempot man äter i gillar jag... Jag har också varit 'spararen' för det är alltid lätt att hitta användningsområden. Men insåg att jag kommer aldrig ihåg att plocka fram det igen så numera slänger jag. Men vet andra som har superminne när det gäller sånt :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.