lördag 18 januari 2020

Klädd för fjälliv

Hej hej!
Även om jag nu kanske inte kan åka skidor dagarna i ända så blir resan ändå av. Att boka om så här i sista stund funkar inte för alla inblandade. Såhär ska vi bo.
Klicka på bilden för mer info

Vi får göra det bästa av situationen helt enkelt. Sist jag var på skidsemester var för 38 år sedan. Inte underligt att jag är lite hispig och osäker på vad man ska ta med sig.



Min skaljacka, liknande finns här.
Jag packar ned mina gamla men fullt funktionella kläder. 
Svarta skidbyxor, lila skaljacka. Fleecetröja, och underställ.
Mitt finns inte längre att köpa. Snarlika hittar man här
 Sedan så var jag tvungen att skaffa nya skosnören till mina gamla Viking vinterkängor. Kolla, jag hittade lila för att matcha jackan. Dom ser mer blå ut på bilden men det är exakt lika färg som på jackan. Tjoooho! Jag borstade upp kängorna med lite vax. Det får faktiskt duga.



 Vantar måste man ju ha. Ett par tunna och ett par varma. Enligt SMHI ska det bli både varmt och kallt.


Prisvärda vantar och stickad mössa finns här.
Sedan var det ju det där med mössa. Mamma stickade en till mig i grått. Jag testade den tidigare på en PW, väldigt varm. Jag har så svårt med mössor, tycker att dom liksom sitter dåligt och halkar av. 
Den i ljung har jag tagit av tofsen på, den var så tung. Jag tar med bägge så får vi se.  


Så här blev håret i alla fall. Minst 1 dm kortare. Här med lite styling och vågor. Annars är det lika spikrakt som vanligt. Nej det blev ingen färg tycker det ser fint ut ändå. Ha en mysig Lördagskväll nu.

Kram Pia


Inneåller annonslänkar till Ellos, Footway och ginatricot

5 kommentarer:

  1. Så fint det blev med snörena i dina vinterkängor och så fin du blev i håret.
    Ha en fortsatt fin lördagskväll du med.
    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Håret blev jättesnyggt! Matchar din skidutrustning perfekt, du kommer att bli så snygg på fjället!

    Ha det fint.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Som vanligt är du på gång ,inget stoppar en optimist som du.Ärtig och praktisk med god smak för din stil .Tycker du skall unna dig en solstund bland snödrivorna med choklad och en macka...bara njut!Tips, finns skoter att hyra om man vill ha en längre åktur på fjället..för att vila din fot.
    Kram och ha de fint!

    SvaraRadera
  4. Hej Pia,
    Så kul med lite skidsemester! Hoppas att ni får massor av snö och ett gnistrande solsken! Du ble supersnygg i håret! Det ser bara så fräscht ut!
    Kramen och ha en fin kväll,
    Anneli

    SvaraRadera
  5. Heja mina fjällvänner , Roligt med bildbeviset ...Hörde om vädret men vad gör det., ni har ju chans till härligt umgänge med bsrnbarn.Vet vad det innebär ?glädje och lite trötthet ..men spis du är i goda händer med din fjällvane man,bara njuta och åka lite skidor när orken finns,Kramar till er alla !

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.