fredag 6 december 2019

Musslor på fatet och novemberdizz

Härliga underbara fredag. Jag vaknade tidigt, innan klockan klämtade och kände mig utsövd trots mardrömmar. Jisses vilka mardrömmar! 

Regnet smattrade på taket och jag kände ändå glädje. November är över och jag klarade nästan av den. Ja nästan! Nu kommer erkännandet. Trots mina tre saker för att överleva november så kraschade jag på slutet.

 
No:1 var att boka in en hotellvistelse med SPA i slutet av månaden för att ha något att se fram emot. 
No:2 Var att le åt mig själv i spegeln varje morgon och säga
-Det här kommer bli en bra dag! Du är så bra som du är.
No:3 var att inte bry mig om vädret, typ ignorera det helt och hållet. Skitsvårt eftersom alla pratar oavbrutet om det.

Tyvärr så  hände något som gjorde att jag landade rakt i leran. Jag fick stångas i en vecka med allt som jag lärt mig hos psykologen för något år sedan. Vi avbokade helgen på hotell, hade aldrig orkat. Det är nämligen lättare att säga att man har halsont och feber än att erkänna psykisk ohälsa. Jag vet emellertid att bägge är omöjligt att gå till arbetet med. Jag är i alla fall på banan igen och i kväll så njuter vi av musslor. 

Så himla gott. Att det dessutom är miljövänliga och inte innehåller några points är ju bra det med. Innehåller bra med protein och järn. 


Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Synd att ni ställde in resan. Då hade det varit vitt och vackert här, nu är det regnblandad snö som landar på sörjiga gator. Så synd för julmarknaden upp vid gruvan i morgon!

    Musslorna ser jättegoda ut! Ha en fin andra advent i hemmets lugna vrå.
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Tycker att du ska klappa dig på axeln ordentligt ändå. Du är på banan igen som du skriver och det är väl det viktigaste. Stor bamsekram från mig och musslor är så himla gott.
    Kram Carin

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.